Spune povestea locului tău de muncă

Butch Ward a avut mereu chestii interesante de spus despre modul în care conduci o redacÅ£ie ÅŸi relaÅ£ionezi cu oamenii pe care ai în subordine. Pentru mine continuă să fie fascinant cum instituÅ£iile media sunt incredibil de defectuoase în ceea ce priveÅŸte comunicarea – atât aici cât ÅŸi în America. Editorii nu ÅŸtiu cum să-ÅŸi motiveze reporterii, reporterii bârfesc în loc să aducă soluÅ£ii, iar haosul e considerat strategie de management.

Nu poÅ£i face treabă bună dacă nu există o conexiune cu mediul în care lucrezi ÅŸi dacă nu eÅŸti motivat de cei “de sus”. ÃŽntr-o serie de patru articole care vor continua până joi, Ward a găsit un mod simplu ÅŸi eficient de-a privi problema. Editorii pot să folosească tehnicile jurnalismului narativ (personaj, acÅ£iune, scenă, dialog etc.) pentru a spune povestea locului de muncă. Conexiunile dintre naraÅ£iune ÅŸi leadership sunt clare. Spune Ward:

PS: Butch, pe care l-am observat predând timp de un an de zile, e şi un admirator al eseului personal. Un exemplu minunat, aici.

Comments

Leave a Reply