Cum să vinzi reviste

Acum o lună și ceva citeam pe magCulture despre un magazin din Berlin unde se vând reviste într-o prezentare spațioasă și aerisită. Fiind pe acolo săptămâna trecută, mi-am pus Do You Read Me?! pe lista de lucruri de bifat și, între pauze de masă (mâncătoriile sunt muzeele mele), am dat o fugă până acolo.

DYRM?! mi-a plăcut pentru că e relaxat și îmbietor. Revistele sunt tratate cu respect și au un aer de obiecte de colecție nu de maculatură în devenire. Selecția e reușită, deși nu ieșită din comun (cu mențiunea că segmentul de artă și cultură vizuală e bine reprezentat). Găsești de la Dwell la I.D. la Purple la Vogue la Rolling Stone la Monocle la Adbusters și așa mai departe. Ne mirăm uneori că revistele americane costă atât de mult în România; ele costă mult și în Berlin (o publicație de $4-5 ajunge la 10-11 euro).

Aș trișa dacă nu v-aș spune ce mi-am cumpărat. Mi-am luat un Dazed & Confused – deși nu e genul meu de publicație – și mi-am luat revista preferată. E vorba de Wired. Am să povestesc odată de ce iubesc atât de mult revista asta. Deocamdată vă indic doar una din bijuteriile ascunse pe care e capabilă să le producă – un text de o pagină despre cum tehnologia distruge puritatea bowlingului. (Ce?! Exact.)

Dacă vi s-a părut că ați văzut un Omagiu în aceste imagini, vi s-a părut bine. Exista și era prezentat în ziua în care am fost eu în vitrină – vezi mai jos.

Comments

2 Responses to “Cum să vinzi reviste”

  1. Aşa se vând revistele în Londra : A Scrie on December 7th, 2009 9:18 pm

    […] AÅŸa se vând revistele la Berlin. December 7, 2009 | Filed Under […]

  2. Alina on May 10th, 2012 11:20 am

    Asa se găsesc si in Grecia. Toate categoriile de reviste, de la reviste dedicate iubitorilor de muzica ( electronica, clasica, rock ) , pasionatilor de yachting, surfing, Wind surfing, reviste de moda, tatuaje, fotografie. Poți sta 1 ora si nu te plictisesti.

Leave a Reply