Cum să vinzi reviste

Acum o lună şi ceva citeam pe magCulture despre un magazin din Berlin unde se vând reviste într-o prezentare spaţioasă şi aerisită. Fiind pe acolo săptămâna trecută, mi-am pus Do You Read Me?! pe lista de lucruri de bifat şi, între pauze de masă (mâncătoriile sunt muzeele mele), am dat o fugă până acolo.

DYRM?! mi-a plăcut pentru că e relaxat şi îmbietor. Revistele sunt tratate cu respect şi au un aer de obiecte de colecţie nu de maculatură în devenire. Selecţia e reuşită, deşi nu ieşită din comun (cu menţiunea că segmentul de artă şi cultură vizuală e bine reprezentat). Găseşti de la Dwell la I.D. la Purple la Vogue la Rolling Stone la Monocle la Adbusters şi aşa mai departe. Ne mirăm uneori că revistele americane costă atât de mult în România; ele costă mult şi în Berlin (o publicaţie de $4-5 ajunge la 10-11 euro).

AÅŸ triÅŸa dacă nu v-aÅŸ spune ce mi-am cumpărat. Mi-am luat un Dazed & Confused – deÅŸi nu e genul meu de publicaÅ£ie – ÅŸi mi-am luat revista preferată. E vorba de Wired. Am să povestesc odată de ce iubesc atât de mult revista asta. Deocamdată vă indic doar una din bijuteriile ascunse pe care e capabilă să le producă – un text de o pagină despre cum tehnologia distruge puritatea bowlingului. (Ce?! Exact.)

Dacă vi s-a părut că aÅ£i văzut un Omagiu în aceste imagini, vi s-a părut bine. Exista ÅŸi era prezentat în ziua în care am fost eu în vitrină – vezi mai jos.

Comments

2 Responses to “Cum să vinzi reviste”

  1. Aşa se vând revistele în Londra : A Scrie on December 7th, 2009 9:18 pm

    […] AÅŸa se vând revistele la Berlin. December 7, 2009 | Filed Under […]

  2. Alina on May 10th, 2012 11:20 am

    Asa se găsesc si in Grecia. Toate categoriile de reviste, de la reviste dedicate iubitorilor de muzica ( electronica, clasica, rock ) , pasionatilor de yachting, surfing, Wind surfing, reviste de moda, tatuaje, fotografie. Poți sta 1 ora si nu te plictisesti.

Leave a Reply