Jurnalism narativ la CJI (din ianuarie 2009)

Începând cu 29 ianuarie 2009 încep un nou curs de jurnalism narativ la CJI. Detaliile le găsiți mai jos, în anunțul de la Centru. Dacă vă interesează, sfatul meu e să citiți cu atenție descrierea cursului, unde veți găsi mai multe informații despre cerințe și planurile mele.

Vor fi 12 locuri, iar înscrierile se fac până în 18 decembrie.

Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza o noua sesiune a cursului Jurnalism narativ incepand cu data de 29 ianuarie 2009. Cursul se adreseaza jurnalistilor, studentilor la jurnalism sau la facultati cu specific apropiat si este condus de Cristian Lupsa, jurnalist freelance, fost senior editor al revistei Esquire si colaborator la mai multe publicatii.

Cursul se va desfasura la sediul CJI in zilele de joi, de la 17.00 la 20.00, pe parcursul a 11 sedinte saptamanale. Taxa de participare este de 300 RON si se se poate achita in maxim 6 rate, incepand cu prima sedinta a cursului.

Pentru inscriere trimiteti la email carmen@cji.ro sau fax 021 311 13 78 urmatoarele: CV, o scrisoare de intentie si doua articole pe care le considerati model de scriitura, motivandu-va alegerea.
Va rugam consultati descrierea cursului aici.

Aplicatiile se primesc pana la data de 18 decembrie 2008.

Comments

Leave a Reply