Tabu de iulie-august 2009

TabuIulie09

Trei lucruri despre Tabu de iulie-august. În primul rând, materialul de copertă scris de Cristina Bazavan despre Camelia Șucu, una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, deghizată în Madonna pentru această apariție.

Mai e povestea Mariei, cea mai tânără bloggeriță din România. Ana Maria Ciobanu îi face fetiței un portret care trece cu ușurință de la anecdote din viața celei mai deștepte fete din clasă la momente din viața celei mai bătăușe. Mai jos, paragraful de deschidere:

Maria David are 8 ani și 8 luni și e cea mai tânără bloggeriță din România. A început să posteze acum un an și pune pe blog cam tot ce-i trece prin minte: poezii, povești, întâmplări din vacanță, scrisori către Moș Nicolae și Moș Crăciun, dar și sugestii de organizare a timpului. Ultimele pentru că nu-i plac oamenii care stau degeaba. “Timpul este foarte prețios și nu trebuie să-l irosim.”, a scris la începutul anului, continuând cu o listă întreagă de activități pe care trebuie să le faci ca să nu devii “om de serviciu”: să te trezești cât mai devreme (la 7:00!), să faci gimnastică, să alergi prin parc la aer curat, să citești și să te informezi pe Google despre astronomie, chimie, religie, gramatică, zoologie.

Dosarul din această lună adună într-un pictorial-spectacol cinci dintre cele mai interesante voci feminine românești pe care probabil nu le-ați ascultat încă. Descoperiți în revistă cine sunt cele cinci siluete din fotografia de mai jos:

TabuIulie09Dosar

UPDATE: Am dezvăluit identitatea celor cinci aici.

Comments

2 Responses to “Tabu de iulie-august 2009”

  1. Food For Depression on June 29th, 2009 8:06 am

    Interesant, i’ll check it out.

  2. Scripty on June 29th, 2009 2:09 pm

    Mai că mi-aș lua revista doar să-mi satisfac curiozitatea :)

Leave a Reply