Tabu de iulie-august 2009

TabuIulie09

Trei lucruri despre Tabu de iulie-august. În primul rând, materialul de copertă scris de Cristina Bazavan despre Camelia Şucu, una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, deghizată în Madonna pentru această apariţie.

Mai e povestea Mariei, cea mai tânără bloggeriţă din România. Ana Maria Ciobanu îi face fetiţei un portret care trece cu uşurinţă de la anecdote din viaţa celei mai deştepte fete din clasă la momente din viaţa celei mai bătăuşe. Mai jos, paragraful de deschidere:

Maria David are 8 ani şi 8 luni şi e cea mai tânără bloggeriţă din România. A început să posteze acum un an şi pune pe blog cam tot ce-i trece prin minte: poezii, poveşti, întâmplări din vacanţă, scrisori către Moş Nicolae şi Moş Crăciun, dar şi sugestii de organizare a timpului. Ultimele pentru că nu-i plac oamenii care stau degeaba. „Timpul este foarte preţios şi nu trebuie să-l irosim.”, a scris la începutul anului, continuând cu o listă întreagă de activităţi pe care trebuie să le faci ca să nu devii „om de serviciu”: să te trezeşti cât mai devreme (la 7:00!), să faci gimnastică, să alergi prin parc la aer curat, să citeşti şi să te informezi pe Google despre astronomie, chimie, religie, gramatică, zoologie.

Dosarul din această lună adună într-un pictorial-spectacol cinci dintre cele mai interesante voci feminine româneşti pe care probabil nu le-aţi ascultat încă. Descoperiţi în revistă cine sunt cele cinci siluete din fotografia de mai jos:

TabuIulie09Dosar

UPDATE: Am dezvăluit identitatea celor cinci aici.

Comments

2 Responses to “Tabu de iulie-august 2009”

  1. Food For Depression on June 29th, 2009 8:06 am

    Interesant, i’ll check it out.

  2. Scripty on June 29th, 2009 2:09 pm

    Mai că mi-aș lua revista doar să-mi satisfac curiozitatea :)

Leave a Reply