Femeile ÅŸi munca (ÅŸi altele din Tabu de septembrie)

RelaÅ£ia femeii românce cu munca a evoluat simÅ£itor în ultimii 20 de ani. ÃŽndeajuns încât vastitatea acestei teme să pară – când am început să gândim dosarul de septembrie al Tabu – copleÅŸitoare. Căutând o direcÅ£ie mai clară, am decis să ne oprim asupra câtorva femei tinere pentru care munca e o îndeletnicire care le face plăcere. Sunt mai libere decât generaÅ£iile precedente, mai sigure pe sine ÅŸi mai convinse că au o slujbă bună rău.

Puteţi citi în acest dosar poveşti despre Cinty Ionescu (VJ-ul), Sandra Ghiţescu (muza), Miruna Ralea (eco-managerul) şi Andreea Ciobanu (analistul). Alte poveşti despre relaţia femeilor cu munca au fost publicate în avanpremiera dosarului, pe tabu.ro.

dosarmuncasept

Tot în Tabu de septembrie, număr special de fashion, găsiÅ£i transformările modelului Alexandra Åžandor în creatori celebri (mai jos, Alexandra ca Galliano – una dintre cele două coperte disponibile; cealaltă e Alexandra ca Lagerfeld). Lavinia Gliga a scris textul, din care aflaÅ£i cum a ajuns Alexandra, la 19 ani, să fie una dintre cele mai cerute manechine la prezentările mari.

TabuSeptembrieV1

Tot în revistă: un portret al designerului din spatele Rozalb de Mura şi povestea unui transplant de inimă (despre acest text mâine).

Şi da, Tabu de septembrie e pe lat, aşa cum l-aţi găsit şi în aprilie.

Comments

One Response to “Femeile ÅŸi munca (ÅŸi altele din Tabu de septembrie)”

  1. adriana on August 24th, 2009 9:23 pm

    ce minu ca apare landscape. nu am mai cumparat tabu de cateva luni desi o iubesc pe noemi.

Leave a Reply