Căşti şi placaje (Bucharest Warriors)

Bucharest Warriors

În august, prietena mea a găsit pe un stâlp un anunț care spunea că o echipă de fotbal american din București caută oameni. În aceeași zi, am intrat pe site-ul Bucharest Warriors și le-am trimis un e-mail celor patru căpitani. Le-am spus că mă interesează să scriu despre ei.

Timp de două luni am asistat la antrenamente și i-am văzut progresând de la o gașcă entuziastă de băieți în pantaloni scurți și tricouri, până la o echipă în devenire, cu echipament și scheme. Articolul despre ei a apărut în numărul de noiembrie al Esquire (puteți să-l descărcați de aici în format PDF).

Warriors au continuat să crească și în acest weekend joacă primul amical oficial în România, contra celor de la Chișinău Barbarians. Dacă vreți să-i vedeți, mergeți sâmbătă, 19 aprilie de la ora 17:00 pe terenul “Parcul Studențesc” din complexul Tei.

Pozele pentru articol au fost făcute de Andrei Pungovschi. Articolul – așa cum a apărut el în revistă – e aici.

Comments

2 Responses to “Căşti ÅŸi placaje (Bucharest Warriors)”

  1. Magda on April 17th, 2008 9:48 am

    Chisinau Barbarians=)))))))))))))

    excelent

  2. Fotografiile de weekend (20.09.2009) : A Scrie on September 20th, 2008 8:04 am

    […] doar odată cu el de când s-a întors în Å£ară anul trecut, dar a ieÅŸit o poveste miÅŸto: un articol despre echipa de fotbal american Bucharest Warriors.  GăsiÅ£i articolul, aÅŸa cum a apărut în Esquire, […]

Leave a Reply