Fotografie de weekend (20.09.2009)

Andrei îmi e prieten de mai mulÅ£i ani de cât e fotograf. Când l-am cunoscut, nu ÅŸtia să facă decât poze la zile de naÅŸtere cu o săpunieră, iar eu nu ÅŸtiam să scriu decât opinii vehemente. De atunci a trecut ceva timp. Andrei e acum unul dintre cei mai buni fotojurnaliÅŸti români – ÅŸi cu siguranţă unul dintre cei mai muncitori.

Mă bucur că şi-a găsit în sfârşit timp ca să-şi adune o parte din fotografii pe un site. Le găsiţi la andreipungovschi.com.

Ce-l face pe Andrei special e dorinţa de-a fotografia poveşti. De asta stă cu un subiect până reuşeşte să-i spună povestea într-o serie de fotografii. Am apucat să lucrez doar odată cu el de când s-a întors în ţară anul trecut, dar a ieşit o poveste mişto: un articol despre echipa de fotbal american Bucharest Warriors.  Găsiţi articolul, aşa cum a apărut în Esquire, aici.

PS: Blogul foto a lui Andrei – mai puÅ£in ordonat dar la fel de minunat, e aici.

PS 2: Warriors au meci duminică contra unei echipe din Minsk.

Comments

4 Responses to “Fotografie de weekend (20.09.2009)”

 1. runbaby on September 21st, 2008 8:37 am

  usor offtopic: foarte faina asta cu “doar opinii vehemente”.

  admir de mai mult timp pozele lui andrei :).

 2. Cosmin on September 22nd, 2008 2:26 pm

  missing link la blogul foto al lui andrei :)

 3. Cristi on September 22nd, 2008 3:32 pm

  Mersi Cosmin. Acum are si link.

 4. Delia on September 23rd, 2008 8:55 am

  Eu il stiu pe Andrei din vremea Catavencu, cand am lucrat impreuna. Ii stiam pozele si il admiram pentru ca sustinea sus si tare ca el vrea sa faca foto-jurnalism. Nimeni nu-l credea. Si bine au facut, ca l-au impins de la spate.

Leave a Reply