Coperta puzzle

De ceva vreme, Esquire-ul american se joacă cu coperta – întâi au fost inovațiile de titraj (pentru care au și câștigat premii de design), apoi coperta electronică, apoi reclama încastrată. A sosit timpul pentru coperta puzzle. Cine e de vină? Mai mult ca sigur David Granger.

Comments

2 Responses to “Coperta puzzle”

  1. Ray on April 1st, 2009 11:12 am

    De ce nu ar fi “de vina” design director-ul? Din cite imi amintesc coperta asta porneste de la o idee mai veche din Aprilie 2008. Cine rasfoieste Cover Story-ul respectiv va vedea la ce ma refer. Il cam supra-evaluam pe David Granger. El nu face decit sa fie suficient de inteligent, ca sa culeaga roadele crescute de o echipa de vizual excelenta. Bam-bam.

  2. Cristi on April 1st, 2009 1:28 pm

    N-am vazut inca materialul din revista. Si sunt de acord ca fara o echipa excelenta de design nu s-ar putea face niciodata asa ceva. Dar trebuie sa existe un “nebun” care gireaza si “vinde” si “promoveaza” aceste experimente – chiar daca, cum bine zici, nu sunt mereu ideile lui. Iar asta e Granger. In acest sens asta spuneam ca e vina lui.

    Nici George Lois n-ar fi putut face copertile aniilor ’60 fara un Harold Hayes care sa-i dea spatiul de miscare si libertatea necesara.

Leave a Reply